Categories
In Danish

Åbent hus i brummen

Som flere af jer efterhånden må have fattet (pga. 1, 2, 3 & 4), så var jeg jo altså med til at lave dette hersens projekt i sommer om Pension Skejby og alle dets fortræffeligheder (viste det sig). Lidt over tre måneder efter TV-Avisens indslag om det og ca. 1½ måned efter rapportens offentliggørelse har historien nu også forplantet sig i tabloidverdenen. Det måske vigtigste sted at få den slags budskaber igennem, så det er helt fantastisk godt. Hos B.T. kan du derfor finde artiklerne “Spjældet er åbent for alle” og “De hårdkogte overlever ikke ret længe“. God læselyst til de af jer, der synes, at rapporten er lidt for tung 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.