Categories
In Danish

Jeg er blevet blogger

I dag har jeg startet min egen blog. Hvorfor? Fordi jeg snart flytter til Manchester, hvor jeg nok ikke kommer til at snakke med jer alle sammen så tit. Så kan I jo bare holde øje med denne side, for at finde ud af hvad jeg går og laver. Det skal nok blive maje’ maje’ spændende!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.