In Danish

Jeg er blevet blogger

I dag har jeg startet min egen blog. Hvorfor? Fordi jeg snart flytter til Manchester, hvor jeg nok ikke kommer til at snakke med jer alle sammen så tit. Så kan I jo bare holde øje med denne side, for at finde ud af hvad jeg går og laver. Det skal nok blive maje’ maje’ spændende!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: