Categories
In Danish

Satans værk

Meget apropos vores lidet flatterende rolle i verdensbilledet i øjeblikket, så er det i dag 17 år siden, at Ayatolloah Khomeini syntes at Salman Rushdie skulle dø, fordi han havde været så skoledrengefræk at antyde i et stykke fiktion, at nogle af passagerne i Koranen var skrevet af Staten Satan. En idé, som Ibn Ishaq fremkom med for mere end 1200 år siden, men hvem tæller… Generelt om ytringsfrihed vs. blasfemi i både kristen og muslimsk sammenhæng Og så gider jeg vist heller ikke skrive mere om den sag.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.