Categories
In Danish

De 100 vigtigste amerikanske akademikere

Den tidligere marxist og nuværende fascist David “Vendekåbe” Horowitz (se også hans egen side) har lavet en liste over de 100 farligste akademikere i USA. Jeg behøver vel knapt nævne, at det er en meget prestigefyldt liste at være på. Find blandt andet den politiske aktivist Noam Chomsky, fortaleren for sortes rettigheder Ron Karenga, kvinderettighedskæmperen Bettina Aptheker og redaktøren af The Nation, Victor Navasky på listen. Tillykke til dem alle. (via Crooked Timber)

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.