In Danish

Jobskiftedag

I dag var første dag i Justitsministeriets Forskningsenhed, hvilket også betød første hele dag med specialet i meget lang tid. Det har være fedt at være inde på CASA, men det er sandelig også lækkert at få ild i specialet igen. I dag fik jeg spyttet lidt over to sider ud, og det må siges at være meget tilfredsstillende på en dag, hvor der især var dømt indregistrering, computertilpasning, billedtagning og korrespondence med Danmarks Statistik. Jeg var den eneste i afdelingen, der var der i dag, så der gik også lidt tid med at finde de forskellige ting, men kollegaen på nabokontoret, som egentlig ikke behøvede hjælpe mig med noget som helst, introducerede mig for vigtige instanser som kaffemaskine, kantine osv., da jeg begyndte at se lidt slidt ud. I morgen og overmorgen er det så DCCD, der optager mine dagtimer, mens jeg fredag igen tager ind i Justitsministeriet for at nørde. Jeg kan næsten ikke vente.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Når du begynder at få svamp på øjenlågene (eftersigende noget der sker for alle der arbejder på et kedeligt ministerium) så er vi sikkert en del der er klar med stålulden…det skal jo af igen det skidt…:-)

 2. Sååååååååå lææænge jeg lever,
  så længe mit hjerte slår,
  skal ingen arbejdsløs trampe på miig iihhhhh,
  men jeg errr en rullesten,
  jeg har ikke nok i et (ministerium),
  derfor kan du hoppe og danse på en flodhest der siger mæææææææh og som på sin vis ikke har meget at gøre med, at min far er større end din far. Basta.

  Men tak for tilbuddet 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: