Categories
In Danish

2×30=60

Sørme om ikke alting godt sjældent kommer alene. Først fik jeg job hos DCCD og nu også på et kriminologisk projekt. Begge steder ligner noget nær fuld tid i øjeblikket, så mit liv er sat på hold i et par måneder. Det nye job er som SAS-programmør inde på CASA. Det er dog ikke et CASA-projekt, men et individuelt projekt finansieret af Justitsministeriet. Det virker til at være overordentlig spændende – og så er fritid jo ikke så vigtig :-S

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.