Categories
In Danish

Projekt afleveret!

Vi har afleveret vores projekt i dag. Vores sekretær kunne fortælle, at hun kendte mig for godt, så hun ville få trykkeriet til at sende vore færdige projekt over til hende. Hun kunne åbenbart huske at de var ved at hive hovedet af mig sidste år, fordi jeg glemte at hente projektet da det var færdigt. Men ikke desto mindre … jeg har lidt sommerferie nu :-p

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.