In Danish

Mediernes marionetdukke

I går var jeg i biografen sammen med Jonas. Vi skulle i Empire fordi Jonas har en frygtelig frygtelig fodskade, så han kunne ikke klare en længere gåtur. Udvalget var fornærmende ringe, syntes jeg, men jeg har nu set lyset. Vi valgte “Inside Man“, som rent faktisk var en ganske udmærket action-thriller-basker. Ikke nogen storfilm, men ganske tilforladelig og med så mange twists at min tømmermændsramte hjerne til tider havde svært ved at følge med. Perfekt. Jeg havde også kort overvejet, om vi skulle se Matrix-drengenes “V for Vendetta“, men der er noget ubeskrivelig utursagtigt over den titel. Nu er jeg, som den mediernes marionetdukke, som jeg er, kommet på andre tanker. Rune Engelbreth Larsens ganske fantastiske anmeldelse hos kontradoxa betyder, at jeg nu bare se den. Desuden giver det mig også en mulighed for at linke til mit tidligere indlæg om Guy Fawkes Day, idet filmens hovedperson bærer en Guy Fawkes-maske gennem hele filmen 🙂

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Du ringer bare…

  2. Lene Marie

    En frygtelig fodskade, siger du…!?! Kan det være værre, end at forstuve et par tæer ved at gå ind i et grønt bud…??

  3. Hehe. De Grønne Bude er vore dages dørkarme og/eller bordben?

Comments are closed.

%d bloggers like this: