Categories
In Danish

Eksperternes sejr

Ikke overraskende var eksperterne i Udenrigsministeriet udmærket klar over, at Muhammed-sagen skulle tages alvorligt lige fra starten. Ikke overraskende ville Fogh ikke lytte. Hans tid var for vigtig til at beskæftige sig med den slags. Man kan blive helt skræmt over hans ekspertlede nogle gange. Se evt. lidt mere hos DR.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.