The Citizens får selskab

… af mig. Når den nye sæson i Premier League sparkes igang denne weekend, bliver det med undertegnede på nærmeste hold. Jeg har lige været på UMU, som sælger billetter til alle Manchester Citys kampe til studerende til halv pris. På grund af at der i øjeblikket er sommerferie, var det muligt at købe to billetter pr. studerende. Det betød, at jeg uden problemer også kunne få en billet til Kjeldlingen, som kommer på besøg på torsdag. Det er igen Fulham, der kommer på besøg, men jeg håber mildest talt, at det bliver en kende mere spøjst end de andre gange jeg har set dem i levende live. Men mon ikke også tilgangen af et styks dansk midtbanekreatør kan live lidt op på et af verdens kedeligste hold?

2 thoughts on “The Citizens får selskab”

  1. Skal ske maestro. Jeg regner helt sikkert med at det bliver bedre end da du var med. Vejret ser dog ud til at være det samme – men man skal jo nok regne med regn (det syntes jeg var sjovt).

Comments are closed.

Scroll to Top