Dpercussion i solen

I weekenden fandt Lene jeg lidt tid og masser af lyst til at udnytte solens komme, og det passede heldigvis sammen med den gratis festival Dpercussion (hvor skrabet kan en hjemmeside laves?). Festivalen finder sted i Castlefield, som er et perfekt sted at have de fem scener. Der er kanaler hele vejen rundt og selv om Manchester Ship Canal oftest går under betegnelsen Manchester Shit Canal, stinker der egentlig ikke så voldsomt, så det giver rent faktisk et element af hygge. En eller anden ca. 35-årig meget rødmosset og rødhåret alkostodder på piller valgte dog at tage sig et skyl. Det kan ikke anbefales selv om der er knap 30 grader. Han fik masser af klapsalver af de mange mennesker, der havde stillet sig klar til at høre Mr Scruff vende plader, men det, han troede var respekt, var nok nærmere en hold-kæft-en-nar-mon-ikke-han-bliver-stinkende-syg-af-det-der-applaus. Folk! Mr Scruff var i øvrigt den eneste af de 80 DJs og 20 bands vi nåede at høre, før jeg skulle til fodbold. Vi var dog meget tilfredse med hans indsats, og ifølge den eneste anmeldelse, jeg har læst, skulle det hele have været ganske udmærket. Vejret gjorde det dog perfekt, for ved alle de tidligere festivaler har de 25.000 festivalgængere måttet stå i silende regn. Manchester Online har 391 billeder af glade festivalgæster, der kan bevidne, at solen rent faktisk kan skinne i Manchester. Lad det snart ske igen.

Scroll to Top