Jeg er stadig en af landets mest populære bloggere

·

·

Det siger Cision i hvert fald. Jeg er i år nummer 20 på listen over de danske bloggere, der linkes mest til. Det er selvfølgelig meget rart og alt muligt. Sidste år var jeg i følge dette års oversigt nummer 21 på listen. Hvis det er den liste, jeg tror, det er, var jeg faktisk nummer 18 (og 19), men lad nu det ligge. Dengang kaldte de det i øvrigt listen over de mest indflydelsesrige bloggere. Det er de heldigvis stoppet med.

Top-20-listen udgøres af 7 højreorienterede blogs (heraf 6 fremmedfjendske) og 2 venstreorienterede blogs. 3 hvis man tæller min med. Det gør Cision ikke. De mener, at jeg skriver om kultur og hverdagsbetragtninger. Det er jo nok ikke helt ved siden af. Men når de to andre kategorier er hhv. “Politik” og “Medier, reklame og blogosfæren”, så kunne jeg jo også sagtens blive smidt ind i dem.

I øvrigt hånede jeg sidste år Emme fordi hun (af uransagelige årsager) ikke var med på listen. Nu da hun endelig er kommet over på en WordPress-blog har hun crashet direkte ind på listen som nummer 11. Hate to tell I told you so. I følge Cision skriver hun i øvrigt om medier, reklame og blogosfæren. Tja.

Men så spørger du mig jo: “Ud over Emme, hvilke af de dersens top-20-blogs bør jeg læse?”. Det skal jeg sige dig. Hvis du er til personlig hyggenygge (og nok helst kvinde), så er Slagt en hellig ko… nok et must. Jeg læser den ikke selv længere, men det gør rigtig mange andre af en god grund. Hvis du hænger her på siden for at være opdateret på medier og nørderi, så er Hovedet på bloggen og Mediehack gode steder at bruge sin tid også. Hvis du er her for at høre om mine politiske betragtninger, så kan du jo passende springe forbi Rune Engelbreths blog (dog læser jeg oftere hans betragtninger på hans Politiken-blog). Modspil er heller ikke noget dumt sted, men deres blog Modpress står højere på min personlige liste.

Resten kan du sagtens leve uden.


%d bloggers like this: