Spooky Spokeo

Jeg har lige fået en e-mail fra Spokeo, som er en service, der samler ens kontaktpersoners tilstedeværelser på the webs ét sted. Desværre er det noget betalings-hejs, så jeg gider ikke bruge det – og er i det hele taget ganske godt tilfreds med almindelige feeds, FriendFeed, Jaiku osv.

Men altså, jeg fik denne hersens e-mail:

We have been dutifully tracking 378 of your friends across 22 social networks for the past two months. However, you seem to have lost interests in all your friends’ activities. If that’s true, we’ll sadly have to delete your friends’ blogs and photos in 7 days.

Hvad snøvsen er det for en nederen besked?

 • Hvis du ikke bruger vores betalingsservice, interesserer du dig ikke for dine venner.
 • Vi har gjort såååå meget for dig.
 • Vi sletter dine venners blogs og indhold.

Sjovt? Egentlig ikke. Bare utrolig dumt.

Farvel, Spokeo. Tak for nu.

3 thoughts on “Spooky Spokeo”

 1. Ja, det lyder som en ualmindelig dum strategi at straffe og presse kunden – eller den kommende kunde – på den måde. Enormt arrogant og mon ikke den markedsføringsstrategi slår tilbage med irriterede kunder og et skidt renommé…

  Måske Spokeo allerede nu er begyndte at ryste i bukserne, efter at renecnielsen.com har sat en streg i sandet : – )

 2. Præcis. Vi havde diskussionen her på kontoret for nyligt. Er det godt at sende en e-mail til sine brugere for at aktivere dem?

  Det vil sige: Er det en god idé bare at lade folk være inaktive, og dermed at have en stor database (og dermed mange brugere i markedsføringssammenhænge) eller er det bedre at sende reminder-e-mails, der kan aktivere brugerne, men også skubbe visse folk væk for derved kun at skulle servicere de egentlige brugere?

  Jeg er helt klart for reminders (jeg havde faktisk fuldstændig glemt at følge med i Spokeos udvikling), men jeg er ikke for tåbelig ironi som ovenstående i den slags beskeder (tro det eller lad være) og jeg er ikke for “vi sletter alt dit indhold”.

  Reminders? Ja
  Auto-slet af konti? Nej

  Lad brugeren beholde sin konto (og dermed sit brugernavn), men forsøg at aktivere vedkommende og vær ikke bange for at miste 10 brugere for hver bruger, du aktiverer.

 3. Jeg prøvede selv det der "spokeo". Det er den dårligste service til ikke-betalende brugere jeg nogen sinde har været ude for! Efter jeg bede om hjælp til at finde rundt i det ret så idiotiske system (og nævnte at jeg ikke havde nogen interesse i deres "premium", altså betalte version,) hørte jeg aldig fra dem igen… underligt nok…
  Det er ikke noget værd, hvis man ikke en gang kan få svar på ens spørgsmål.

Comments are closed.

Scroll to Top