Vær med i mit blog-netværk

Det dersens Facebook er som sådan ikke nogen døgnflue. Det samme kan man på sin vis sige om både mig og denne hersens nærværende blog-ting. Noget af det, der har fået mine øjne op overfor et par andre for mig hidtil ukendte blogs derude, er Facebook Blog Networks.

Jeg har derfor smidt mine egne blogs på det netværk, og fortæller dig hermed, at du kan være med i mit blog-netværk. Helt uden selv at have en blog. Det gælder både renecnielsen.com, wordpress.dk og da.wordpress.org. Ved sidstnævnte må du også meget gerne hjælpe med at fortælle verden, at det rent faktisk er mig, der skriver der. Det skal der være 10 mennesker, der siger, før systemet tror på det. Ganske fin idé, egentlig.

Hvis du selv har en blog, så er der selvfølgelig også bare gammelskolemåden med et link i en blogroll. Jeg bør i øvrigt også snart genintroducere en her på stedet.

5 thoughts on “Vær med i mit blog-netværk”

  1. Og det nye er? 🙂 Er vi virkelig kommet dertil på det dersens internet, at vi skal til at genopfinde ting?

  2. Det ved jeg ikke – jeg bruger ikke det der Fæjsbok. Din tekst sagde bare ikke meget andet end at det er (endnu) en blogroll.

  3. Jo. Hovedbudskabet var: “… og fortæller dig hermed, at du kan være med i mit blog-netværk. Helt uden selv at have en blog.”

Comments are closed.

Scroll to Top