In Danish

Manglende koncentration

Jeg kan absolut ikke koncentrere mig. Jeg har ellers pænt travlt. Manglende koncentration har ganske ofte en grund. Det har mange andre ting i øvrigt også. Faktisk de fleste.

Men altså, manglende koncentration. Jeg har forsøgt at koncentrere mig om at udtænke en liste over mulige forklaringer – her listet med deres lokalleksikalske betydninger:

  • Præferius: Jeg får ferie i morgen
  • Celcius: Der er shit-hot på kontoret
  • Solenius: Jeg er den eneste, der er på arbejde
  • Tuorius: Der er Tour de France på et tv nær mig
  • Obelixius: Jeg faldt i suppen lavet af 100 % ukoncentrat som spæd

Og så kan jeg ikke komme i tanke om flere.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Bortset fra første punkt, så passer det skræmmende godt på mig også. Suk. Dybt.

Comments are closed.

%d bloggers like this: