In Danish

OpenID DK er i gang

Efter sidste uges ualmindeligt velbesøgte OpenID-arrangement har vi nu skudt et midlertidigt site i luften på OpenIDDK.dk (vi håber forholdsvis inderligt, at vi kan tiltuske os openid.dk), hvor alle, der synes, at OpenID bare er herreoppperen, kan hjælpe til med at udbrede det glade budskab.

Det synes du eksempelvis 🙂

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Det er bare for syret.

    Det er ikke engang 1. april, men alligevel beder openiddk.dk om, at man opretter en konto med brugernavn og email-adresse, hvorefter man skulle få tilsendt en adgangskode, som dog aldrig når frem?!?

  2. Haha. Skørt. Det virker for de andre, der har tilmeldt sig. Spamfilter?

  3. Det ser ud til, at du er logget ind nu, så jeg kan med ro i sjælen logge af for aftenen, ikke sandt? 🙂

  4. Der må have været propper i mailen, svar (nummer 1) på “tabt adgangskode” kom før registreringsinfo.

    Resten af pointen med brugernavn og adgangskode holder dog stadig…

  5. Meget uenig. Det må ikke være en forudsætning for at være med i arbejdet, at man allerede har et OpenID.

Comments are closed.

%d bloggers like this: