Categories
In Danish

OpenID DK er i gang

Efter sidste uges ualmindeligt velbesøgte OpenID-arrangement har vi nu skudt et midlertidigt site i luften på OpenIDDK.dk (vi håber forholdsvis inderligt, at vi kan tiltuske os openid.dk), hvor alle, der synes, at OpenID bare er herreoppperen, kan hjælpe til med at udbrede det glade budskab.

Det synes du eksempelvis 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “OpenID DK er i gang”

Det er bare for syret.

Det er ikke engang 1. april, men alligevel beder openiddk.dk om, at man opretter en konto med brugernavn og email-adresse, hvorefter man skulle få tilsendt en adgangskode, som dog aldrig når frem?!?

Comments are closed.