The Touch makes you wanna

Dance.

Fårk asier! En af Jacoberne (den ottende i min bekendtskabskreds af den slags, hvis nogen skulle forsøge at have styr på det) har foreslået mig at tage et kig på svenske “The Touch“. Og av for satan, det rykker. Her nummeret “Le Night Dominator”:

Derudover belærte han mig også om, at jeg skal huske at lytte til Streetlife DJ’s. Og det er jo så ganske forbandet sandt. Samtidig huskede jeg mig selv på at høre noget mere af ligeledes svenske Dmitry Fyodorovs dødshouse, som jeg blev opmærksom på, da jeg researchede lidt på The Whip (som også bør være din nye bedste ven i Manchester). Det har jeg jo også ganske ret i.

Og så må man (ja, det generaliserede jeg) igen bøje sig i støvet for svensken. Gid man var svensk.

9 thoughts on “The Touch makes you wanna”

 1. Nice TOUCH, hvis du er til den slags, så prøv også paolo mojo, deadmau5, Fischerspooner, måske enda robbie riviera =)

  iøvrigt , læste et gammelt indlæg hvor du gjorde opmærksom på at du manglede grafikker hjælp, og sjovt nok mangler jeg hjælp til wordpress er det noget der kan findes ud af?

  peace

 2. Paolo Mojo har jeg ikke tidligere hørt om, så ham lytter jeg til lige nu. Det lyder rigtig lækkert, omend jeg generelt er mere til noise og distortions sammen med house-lyd. Men vi er glade. Deadmau5 synes jeg i det hele taget ikke om, mens jeg allerede er rigtig pjattet med Fischerspooner. Robbie Riveras tribal-lort kan jeg desværre ikke hype over (men hans remixes er ofte i en klasse for sig) 🙂

  Og ja, selvfølgelig 🙂

 3. Ellers så tjek Les Rhythm Digitales alias “Jacques Lu Cont” ud, skulle også være ok 🙂

  Og så vil jeg lige forsvare Deadmau5 med dette lettere poppede remix, han har lavet her:

  Han Everything Before/Everything After er også ok.. men måske du ikke er til det 😉

  // Lars

 4. Heh. Les Rhythm Digitales kan vi kun forblive enige om. Deadmau5-remixet, du linker til, kan på ingen måde overbevise mig. I no like. Everything Before/After, I actually do like. Pisos.

 5. Ja jeg må sige at deadmau5 funker fint i mine ører, det er mere progressive, og ja det kan jeg nu meget godt li, lige pt skam hører jeg også pepe deluxe – the mischief of cloud six, ik at det er house men et skægt nummer.
  Og så er der flere af the whip´s numre jeg har fundet rigtig rigtig fede, så som Divebomb og sister siam, så tak for the heads up on that one matie =)


  og tjek så lige det her track ud, det er sku et fløjlslækkert lyt. MORE COWBELL NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!

  Eller http://www.youtube.com/watch?v=ydawgY-Tur8

  Eller http://www.youtube.com/watch?v=h_0Ei7qz4i0

  Eller http://www.youtube.com/watch?v=qbwfia0mIdo&feature=related

  Og et Deadmau5 track til sidst lol http://www.youtube.com/watch?v=5mSkbdZA7Hg&feature=related

  Hvilke Paolo Mojo numre har du fået fingrene i Rene?

  Især Riding Armadillos, eller JmJ original Mix er virkelig fede, og hans nyeste Nightlaw rykker også godt

  Mvh og lækkert lyt !

 6. Hmmmm min comment er lidt flad i det?

  nå men fandt et nummer med plenty of distortion og cowbell lol http://www.youtube.com/watch?v=1knxqZSnC0w

  og tak for heads up vedr. the whip super fede tracks syns jeg især, divebomb og sister siam.

  iøvrigt skam lytter jeg pt. sydney bly – give it up for me

  samt happy clappers i believe, og selvklart deadmau5 – alone with you.

  hvilke paolo mojo tracks har du fået snitterne i Rene?

  JMJ original mix er virkelig fedt og tror du vil ku li riding armadillos.

  Peace and More COWBELL please !

 7. The Touch spiller på Vega Natklub på fredag.. Der er fri entre indtil kl.1, derefter 60 penge..
  Der er dermed god mulighed for at få svunget discostylterne, hvis man er til den slags.

Comments are closed.

Scroll to Top