In Danish

Shevy.dk kører WordPress 2.5 på dansk

… og det samme kan du komme til i morgen. Min Subversion-uploader virker ikke, så jeg skal lige have fingrene i en Windows-maskine før skidtet offentliggøres. Og det får jeg i morgen klokken 11:00. Til WordPress DK Meetup 2.5. Hvor du kommer.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Kan vi andre også det NU – Min tålmodighed er sat på prøve 🙂

  2. Ja… vi venter spændt på at i har fået spist kagen og uploadet den nye version 🙂

  3. Der er en ny version af mit Slugger plugin ude. Det fikser en fejl med danske bogstaver i permalinks i WordPress.

  4. Installeret 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: