Categories
In Danish

Ikke-tråd til Roskilde Festival

Tak, Roskilde Festival. RF har nu annonceret, at der kommer andet end 90’er-tråd på årets festival. Senest er nemmerlig et par lækre navne som M.I.A. (@MySpace) og Majors (@MySpace) blevet annonceret. Burhan G kunne jeg ikke være synderligt meget mere ligeglad med.

Du ved nok ikke hvem Majors er, men det er et dansk crew bestående af blandt andet DJ Noize, som forsøger at lave amerikansk lydende hippedyhop. Og det gør de ganske fint. M.I.A. kender du – blandt andet på grund af nummeret “Paper Planes”:

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Ikke-tråd til Roskilde Festival”

Comments are closed.