GMail-spam-helvede

Jeg har nu i tre døgn modtaget ca. 10 spambeskeder i minuttet, hvoraf 3-4 flyver lige gennem spamfilteret og ind i min bevidsthed. Hvornår blev GMail så dårlig til at filtrere spam?

Æjjj, hvor er det noller.

8 thoughts on “GMail-spam-helvede”

 1. Trist. Jeg har ellers kun gode erfaringer med Gmails spam-filter. Efter skift til Gmail er jeg gået fra 50 spammails om dagen, til 0.1

 2. Ham her har haft det omvendte problem, og blev kontaktet af Google
  http://jeremy.zawodny.com/blog/archives/008378.html

  Måske du skulle skrive til Google, det lyder jo som en fejl specifikt for din konto. Er du på den nye eller gamle udgave af Gmail?

  Der er lidt læsning her, ved ikke om det virker:
  http://groups.google.la/group/Gmail-Problem-solving/browse_thread/thread/f249373c7671f8ce

  Hvis du sidder ved den samme computer kan du evt. tilføje Gmail IMAP til Thunderbird og så træne et filter op der, indtil Gmail kommer tilbage til fordums tids styrke?

  // Lars

 3. Naaah. Hvis det bliver ved, slår jeg bare catch-all fra, for det er næsten udelukkende til automatisk genererede adresser a la _orevargg@renecnielsen.com. Og det er nu engang meget meget få mennesker, der skriver forkert, når de vil skrive til mig.

 4. Jo jo. Men en simpel forwarding eller pop-indhentning kunne jo for så vidt nemt sætte mig i samme situation.

  Det er smart og normalt meget meget pålideligt i forhold til den gængse billige host. Jeg har nu brugt det i et år og er helt umanerligt glad for det.

Comments are closed.

Scroll to Top