Søgemaskineoptimering

I sig selv er denne overskrift vel egentlig en form for søgemaskineoptimering. Men det er som sådan ikke det, jeg vil underholde om. I stedet vil jeg blot orientere om, at jeg i dag fik en besøgende, som havde googlet “Mogens Lykketofts mail“.

Nu tænker du så “har han Lykketofts mail?”, hvortil jeg tænke-svarer “nej, men min side er faktisk også endnu mere søgemaskineoptimeret end blot det”.

Den venlige mand, der søgte efter Mogens Lykketofts mail, tror rent faktisk, at jeg er Mogens Lykketoft.

Han har respekt for min udenrigspolitiske indsigt.

6 thoughts on “Søgemaskineoptimering”

  1. Sikke en misforståelse. Det er dog rigtigt, at du udtaler dig om mangt og meget, men jeg synes da også, det halter lidt med din stillingtagen til CIA-overflyvningerne : – )

    Mere sovs, Mogens!…undskyld, René. Hvornår kommer du i øvrigt på tv?

  2. Jeg tror måske at mine ganske sporadiske radio-optrædener vidner meget godt om hvad jeg kan og ikke kan. Jeg kan eksempelvis ikke være lækker for øjet. Derfor kun radio og skrevne medier. Desuden har jeg ikke meget på hjerte. Derfor sporadisk.

    Jeg skal lige have læst op på CIA-overflyvningerne, men kan allerede nu sige, at det er noget lård.

  3. Det er vel prisen for at bilde Herr und Frau Dänemark ind, at “det dersens PC og indernedt det er bare zååå nemt!”, så selvfølgelig kan man da søge på Mogens Lykketofts mail og vupti – der er den!

    Men Google har også lugtet lunten, ser det ud til. Den er smart, den der Google.

Comments are closed.

Scroll to Top