In Danish

Dagens musiske props

Dagens største fuldblodsprops skal helt sikkert gå ud til Spejderrobot. Det er lækker dansk dubbet og ganske ambient og lækkert knitrende electronica, der passer til enhver lejlighed. I hvert fald min. Nu bliver jeg jo bare desværre nødt til at købe en pladespiller og hans debutalbum “Falder baglæns ind i igår“, hvorpå man blandt andet kan finde “Grit Jurack”, “Det er mig der holder Henriette sammen” og “Shoppingelev/besat”. Så hvis nogen ligger inde med en billig pladespiller. Og en forstærker. Og nogle højttalere. Hmmm.

Nåmenaltså, der er jo også andet musik og andre fede titler i denne verden end Spejderrobots. Blandt andet har jeg i dag for første gang taget mig den frihed at lytte lidt til al feelgoods husorkester, Moder Jords Massiva. Det er svensk. Det er rart. Og lækkert. Og så har de netop også fede titler. Blandt andet er nummeret fra “Ren ondska”, “Skrivkramp”, på ingen måde ueffent.

Også det danske internetband, Oliver North Boy Choir (@MySpace), har taget sig kærligt af mine gennempryglede øregange i dag. Deres electro-pop er dælme også ganske rar. Bag navnet gemmer sig i øvrigt blandt andet Mikkel Max Hansen fra epo-555 og hans kone, Camilla Florentz, som også engang var med i epo-555. Det har det tredje medlem, Ivan Petersen vist aldrig været. Lyt eksempelvis til “Baby Cool (Zvook Mescalin Mix)”, som låner ikke så lidt fra Digitalisms “Magnets”. Og ja, det er jo en god ting.

  1. Årh hvad, det var godt det ikke var Ivan Pedersen

  2. Godt tip! Hvor ville jeg være uden din musiksmag.

Comments are closed.

%d bloggers like this: