Justiceopvarmning

Jeg sidder lige og hører det nyeste Dos A Dos-podcast (feed), som er fra nytårsaftensdag. Det stod som aflyttet i iTunes, men jeg har helt sikkert ikke hørt det før. Det skulle jeg dog have gjort. Det er det klart bedste de unge koreanere endnu har stykket sammen. Det lægger ud med et helt suverænt remix af Justice, som ALLE bør høre inden morgendagens brag. Justice-remixet går over i noget, jeg ikke kender, som derefter byder på lækker-lækker-remix af Chemical Brothers som går over i et sindssvagt godt remix af Daft Punk, som går over i noget som jeg ikke kender, som går over i et rablende vanvittigt fedt remix af Guns’n’Roses, som… Puuuh, jeg bliver helt træt.

Jeg sidder lige så stille og konsulenthyper (dvs. danser i trussen mens jeg udadtil nystrøget-lyseblåskjorter).

Wow!

Jeg opdagede i øvrigt det ikke-lyttede podcast, fordi de i mellemtiden har udsendt en ny video, som jeg ikke engang havde forsøgt at se. Det gjorde jeg så (omend den ikke var satans god – men det ligner rigtignok en ganske habil fest).

6 thoughts on “Justiceopvarmning”

 1. Jo jo, bevares. Men han var simpelthen så fin i sin pæne skjorte, at jeg drømte mig ind i en også.

  Hvis jeg kommer tidligt nok op i morgen, stryger jeg også min lyseblå skjorte – så skal du se konsulenthype i fuldt flor.

 2. hi Rene
  i’m DJ eunchurn who played in ‘dos a dos’ and ‘dos a dos podcast’.
  i can’t speak Danish, but i dont care whether they are good words or bad words that you bloged.
  i just want to give you thanks to concerning to and listening to our podcast, but i want to know what you said a little in english =)
  i think you’re cool blogger, please contact me in http://www.myspace.com/whiteblur
  thanks

 3. Well, basically I’m saying that it’s a freaking crispy podcast – and that it was the far best of them all. Simply amazing. Keep it up!

 4. Det er iøvrigt Prodigy – Voodoo People, som chemical brothers remixet rummer. MEGA sprødt remix MEGA!!

Comments are closed.

Scroll to Top