Ikke-ny ikke-alliance

Jeg bliver næsten nødt til igen at kommentere (tvære i, hælde salt i såret på osv.) Ny Alliances håbløse, uholdbare, naive og ualmindeligt dårligt ledede projekt.

Navet er jo en skændsel mod al fornuft. Bulletinerne omkring stiftelsen af partiet sagde, at det skulle betyde, at de ville skabe alliancer og komme med nye idéer. Den nye idé er så at have intern splid og dårlig kommunikationsstrategi, mens alliancen partout skal laves med den borgerlige-højreorienterede fløj.

Jeg forstår dem ikke. Og nej, det er ikke kun deres åbenlyst tåbelige udtalelser, jeg ikke forstår. Jeg forstår simpelthen ikke projektet og hvorfor det skulle være en fornyelse af det politiske landskab.

Må vi ikke nok bare få CD (æret være deres minde) tilbage?

1 thought on “Ikke-ny ikke-alliance”

  1. Jeg ved godt det ikke har noget at gøre med din utroligt skarpe politiske analyse, men du har et encoding issue i dit rss-feed, når man lytter med i google reader. Det er på nippet til at være unsubscribe-grund, desværre. Måske fordi du bruger utroligt mange af de dersens lokale bogstaver.

    Det var vist det 😉

Comments are closed.

Scroll to Top