Funk that punk, punk

Bare lige for at overbevise om, at jeg altså ikke er helt tabt bag af dansen (pun indeed intended). Jeg glemte at inkludere koncerten i sommer med Vive la fête i min oversigt over de bedste koncerter i 2007. Nu husker jeg i stedet at minde dig om, at de kommer tilbage i marts. Og de skal opleves igen, skal de. De kommer forbi Store VEGA den 25. marts. Ja, to dage efter 22-pistepirkko. Som spiller seks dage efter DJ Shadow og Cut Chemist. Sikke nogle dage!

Og om blot en lille uge. Det vil sige på lørdag. Er der dobbelt-up på det bedste af dansk elektronikpioneering. Trentemøller og Kasper Bjørke kan begge opleves på VEGA Natklub. Sidst jeg skrev om Kasper Bjørke, fik I serveret “Back & Spine”, så denne gang skal det være anderledes. Nu i stedet “Doesn’t Matter”:

Og for lige at slutte af med maner (eller bare slutte af, faktisk), kan jeg da lige minde om, at min forholdsvis evigt opdaterede koncertkalender altid kan findes på last.fm. Og at Rust åbner i slutningen af februar. Yay!

3 thoughts on “Funk that punk, punk”

  1. Wauw – var forbi Vegas hjemmeside i går formiddags – der så jeg ikke Vive la Fete på listen. Billetter fluks indkøbt!

  2. Trentemøller og Kasper Bjørke lyder som et tilbud – men Green Bay spiller playoff kamp på samme tidspunkt, så jeg er desværre optaget…

Comments are closed.

Scroll to Top