Igen tak til Akismet

Jeg fik vist ikke nævnt, at antallet af spam-kommentarer nappet af Akismet her på siden oversteg 100.000 mellem jul og nytår. Lige nu er antallet 101.745 kommentarer. Det synes jeg er mange.

Faktisk.


Posted

in

by

Comments

3 responses to “Igen tak til Akismet”

 1. Ricco avatar

  Talende om hvilket, fik du gennemført din deaktivere-spamfilter-protest, og i bekræftende fald hvordan gik det?

 2. René avatar

  Nej, jeg glemte det selvfølgelig. Man skal ikke gøre den slags dagen efter store-julefrokostdag 🙂

  Overvejer dog stadig at prøve på et andet tidspunkt.

 3. Karen avatar

  Apropos deaktivering – jeg deaktiverer Akismet når jeg skal opgraderer, ligesom jeg deaktiverer alt for at sikre en glat opgradering. I de få minutter det varer, kommer der altid møg igennem, så man skal zappe det efter Akismet er tændt igen. Måske er det en drenge ting, men jeg vil nødig deaktiver min spam filter. Kald mig kylling. Jeg gider ikke se det l…
  🙂