Categories
In Danish

Igen tak til Akismet

Jeg fik vist ikke nævnt, at antallet af spam-kommentarer nappet af Akismet her på siden oversteg 100.000 mellem jul og nytår. Lige nu er antallet 101.745 kommentarer. Det synes jeg er mange.

Faktisk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Igen tak til Akismet”

Nej, jeg glemte det selvfølgelig. Man skal ikke gøre den slags dagen efter store-julefrokostdag 🙂

Overvejer dog stadig at prøve på et andet tidspunkt.

Apropos deaktivering – jeg deaktiverer Akismet når jeg skal opgraderer, ligesom jeg deaktiverer alt for at sikre en glat opgradering. I de få minutter det varer, kommer der altid møg igennem, så man skal zappe det efter Akismet er tændt igen. Måske er det en drenge ting, men jeg vil nødig deaktiver min spam filter. Kald mig kylling. Jeg gider ikke se det l…
🙂

Comments are closed.