Categories
In Danish

Jamen jeg er altså mig

Det er svært at overbevise folk om, at jeg er mig i øjeblikket. Det skyldes primært to ting. For det første er der ingen, der vil stole på, at jeg ser Forbrydelsen og at jeg nyder det (jeg er rigtignok ikke nogen stor forbruger af tv-mediet og slet ikke af serier i særdeleshed). Desuden var der dette her med, at en anden nogle gange logger ind som mig på Messenger.

I dag:

Lene Marie siger:
Er det virkelig, virkelig dig Rarné?

René C. N. siger:
Hehe. Jeps 🙂

Lene Marie siger:
Bevis det….

René C. N. siger:
To sek

Lene Marie siger:
Det virker allerede meget mistænkeligt…..

René C. N. siger:
https://renecnielsen.com/wp-content/uploads/2007/11/dilbert2007111111124.gif

Lene Marie siger:
Overbevist.
Har du planer i aften, eller kan jeg invitere på Bollywood-film og hjemmebag?

René C. N. siger:
Jeg skal se Forbrydelsen

Lene Marie siger:
Er du sikker på, at du er René?

René C. N. siger:
Haha. Yeah

Lene Marie siger:
Ikke overbevist.

René C. N. siger:
Jamen det passer. Sværger.

Lene Marie siger:
Så siger vi det “René”…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Jamen jeg er altså mig”

Comments are closed.