Reverend AFR

(Tak til mogmich)

AFR mener, at hvis vi ikke havde Vor Herre, så ville mennesket sætte sig i hans sted. Pointen, Anders Fogh Rasmussen, er netop, at det er lige nøjagtig, hvad man har gjort og bør gøre. Hvorfor lade noget udenfor os selv styre verden? Det er da først for alvor skræmmende.

Der er onde mennesker, som udfører onde gerninger i Guds navn. Der er gode mennesker, der udfører gode gerninger i Guds navn. Og så er der os, der selv tager ansvar for vore handlinger. Eller i det mindste giver andre mennesker skylden. Bevares.

2 thoughts on “Reverend AFR”

  1. Det er også en forudsætning for demokrati, at man sætter mennesket først, når det drejer sig om at bestemme over mennesket.

    Det er helt fundamentalt udemokratisk, når man mener, at en “højere magt” har mere at skulle have sagt om mennesket, og at denne magts repræsentanter eller autoriteterne om denne fantasimagts formodede holdninger (præster, teologer og den slags) har mere viden om, hvad der er rigtigt og forkert om menneskets handlinger, end mennesket selv har.

Comments are closed.

Scroll to Top