In Danish

Mere weekend, tak

Weekend er totalt undervurderet, skal jeg sige dig. Skrive dig, velsagtens.

Fredag var der glædeligt gensyn med de gamle (dvs. tidligere – ikke nødvendigvis aldrende) kolleger i Justitsministeriet Forskningsenhed, som havde jubilæum. Det blev efterfulgt af en helt igennem godkendt koncert fra Mikael Simpsons hånd med nuværende kollega. Derefter flere gode menneskers selskab.

Men det er slet ikke vigtigt. I stedet er det noget så ganske væsentligt, at koncerten i går på Loppen med Crystal Castles (regn med debutalbum i februar 2008) var helt igennem fremragende. Ikke københavnerifremragende, men jysk muldjordsfremragende. Jo mere jeg tænker på koncerten, jo gladere bliver jeg for den. Og jeg var meget glad under koncerten. Og lige efter. Meget glad.

Derfor skal deres i mine øjne (ører, egentlig) bedste nummer, Crimewave også deles med dig. Du fortjener at omfavne det.

I aften byder på det ugentlige tv-indslag i mit liv. Forbrydelsen er satans god. Især er tv-hygge dog et imponerende søndagsinstrument.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Jeg stemmer nu på Magic Spells – osse selv om det ikke er rough.

  2. Ja, for snøvsen. Det er også ualmindelig godt. Og atypisk stille. På den gode måde.

Comments are closed.

%d bloggers like this: