In Danish

Til SF’s valgfest

Ego til valgfest

Liveblogging fra SF’s valgfest, hvor jeg er udødeliggjort af Politiken. Mærkeligt stemning med kæmpe sejr til partiet, men dårlig, dårlig dag for Danmark. Vi må da håbe, det bliver bedre i morgen. Eller om fire år…

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. René, du ligner jo en der har set lyset…. gid der var nogle flere!

 2. Ja en skam med de såkaldt “spildte” mandater, men al respekt til Hr. Søvndal. Du er da egentlig ualmindeligt fotogen?!?

 3. Come on, Shevster…igår var en rigtig rigtig GOD dag for Danmark…

 4. Tillykke med det gode valgresultat – jeg synes, at Villy har gjort det godt under valgkampen, ligesom resten af venstrefløjen… Derfor undrer det mig, at flertallet alligevel har valgt at støtte VKO 🙁

 5. Tillykke med det flotte valg for SF. Selvom det er nogle år siden jeg forlod partiet (pga Euro-afstemningen i 2000) så er jeg stadig positivt stemt over for mine gamle venner. Oppositionen havde fortjent bedre.

  Lad os håbe at oppositionen kan holde fodslaw når vi skal til valg igen – selvom der godt kan gå fire år.

 6. Du ser sgu godt ud, det må man sige.

 7. @Lisa: Det er lige, hvad jeg har. Gid vi var flere…

  @smøffer: Selv om det er endnu fire år i oppposition, så er det stadig umådelig vigtigt. SF har (før valgkampen) været det eneste oppositionsparti, der har bjæffet lidt. Derfor er det godt, at SF har fået så mange mandater. Og heldigvis har Helle T-S under valgkampen virkelig taget oppositionslederrollen til sig. Jeg tror regeringen kommer under et gevaldigt mediepres de næste år.

  Og tak 🙂

  @migger: Ja, for den del af Danmark, der hylder smålighed, krig, selvtilstrækkelighed og ekstrem fattigdom for de dårligst stillede.

  @Flemming: Jeg forstår det heller ikke. På noget plan.

  @Kim: Jeg blev også først fuldblods-SF’er da de gav et stort og varmt kram til EU.

  @Emme: Tak. Og i lige måde 🙂

 8. Søren Lynge

  Meget skidt valgaften, men mon ikke regeringen meget hurtigt kommer under pres, det kan man håbe. Synes den yndige dame ved din side mangler at blive kommenteret, så det gør jeg lige. Meget yndig;-)

 9. Hun har hermed fået komplimenten serveret.

  Vi er i øvrigt blevet genbrugt i Politikens liste over, hvem der kom ind. Som de eneste ikke-politikere. Vi må være enormt lækre.

 10. Altid skal du stjæle rampelyset!:-) Super fest i øvrigt. Vi skal heller ikke glemme at fejre, at Enhedslisten kom ind (mener jeg).

 11. Man skal jo gøre det, man er bedst til. Jeg er fucking god til at stjæle rampelyset uden at have gjort mig fortjent til det.

  Og ja, lad os endelig fejre, at nogle mennesker var så smarte at stemme på Ø. Især godt gået af de SF’ere, der valgte at gøre vore venner en tjeneste og stemme på dem for at få dem ind. Jeg skal til jubilæum på min gamle arbejdsplads i Justitsministeriet i dag – tror jeg vil fejre Enhedslistens fire mandater der…

Comments are closed.

%d bloggers like this: