In Danish

Post-sommerhusweekend med familie

Yay: 

 • Natur holder
 • Børn holder
 • Afslapning holder

Hmm:

 • Jeg glæder mig til at komme hjem til stenbroen
 • Jeg savner lidt hjemlig ro
 • Jeg er rastløs

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Søren Lynge

  Selvom Aalborg ikke er nær så stor som KBH, og selvom Aalborg er tættere på “vores” Fjerritslev en KBH, så tror jeg, jeg ved hvad du mener;-) Må jeg tilføje:

  Yay:
  – Hvordan laver mødre den dejlige sovs???
  – Den dejlige ro!
  – De virkelige dårlige jokes ens far kommer med, fordi han hygger sig med ens tilstedeværelse – og man hygger sig også selv, selvom man måske slår en tø-hø man kunne have været foruden.

  Hmm:
  – Man føler sig oppustet, ulækker og fed (sovsen).
  – Man deler ikke de gamle kammeraters glæde over at frekventere øl-hanen!
  – Man bliver sat til at slå græs!

 2. Min far står faktisk både for sovs og de dårlige jokes. Men ellers er det spot on! 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: