Categories
In Danish

Man er vel forholdsvis mainstream

(via Asynkron hjemmebane weblog)

Egentlig ikke synderlig overraskende: Jeg er et godt stykke hen ad vejen mainstream. I hvert fald når det kommer til musik. Faktisk er jeg generelt 20,05 % mainstream (men var dog kun 13,31% mainstream i sidste uge). Min mainstreamness skyldes ligeledes lidet overraskende især Bloc Party, Arctic Monkeys og Interpol.

Så deeeeeeet.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Man er vel forholdsvis mainstream”

Wauw – Radiohead er 103,80 procent mainstream. Og trækker mig sammen med blandt andet Depeche Mode, Bowie Muse og Johnny Cash op på 50 procent mainstreamness. Jeg må finde den indre rebel frem!…

(hvilket man eksempelvis kan gøre ved at høre kommunikationscast – det er 0 procent mainstream. Hell yeah!)

Hehe. Radiohead er selvfølgelig godt nok det band, næstflest har lyttet til, men 103,80 procent mainstream er ret overdrevet 🙂

Jeg tror i øvrigt ikke, at jeg går efter at hive K-Cast med ind i min mainstreamberegning – så skal jeg høre de nuværende 21 afsnit i alt 115 gange mere. SÅ spændende er det altså heller ikke (undskyld Mikkel, undskyld Katrine).

Comments are closed.