Categories
In Danish

Så slap dog af, København!

Jeg kan skisme nærmest ikke følge med. Hvorfor skal der KONSTANT ske noget i den her by? Jeg har ikke tid, råd og sådan noget voksent hejs. Og det selv om jeg ikke skal andet i min fritid og det meste er gratis. Jeg får snart elektronisk stress. Bedst som Stella Polaris blev afløst af Copenhagen Unfair, som nu overtages af Strøm og Public Service, så vælger de sgu at kaste Festival for Dreams i grams på Docken i næste uge. Puuuh.

Festival for Dreams lader i øvrigt til at være lidt af et pludseligt indspark. Vi fik deres flyer til CocoRosies fremragende koncert i lørdags, men hverken hjemmesiden eller deres MySpace-side var oppe at køre. Og på Billetlugen kunne man ikke købe billetter, som flyeren ellers lovede. Det kan man stadig ikke.

Jeg troede derfor først, at det var verdens bedst arrangerede hoax, men det virkede meget mærkeligt, at de ville risikere alverdens bål og brand ved at klistre arrangørnavne som Tiger, AOK og så videre på flyeren. Nåmenaltså, som Kenneth Bager-kenderen har gættet, så er det ham, der står bag (han har pladeselskabet Music for Dreams). Både Luke og Hess Is More, som spiller på Festival for Dreams, er da også er signet af Music for Dreams.

Headliners er … tadadadaaaa … Happy Mondays. Og sammen med dem Carl Craig (husker jeg helt skævt, hvis jeg mener, at han var til Public Service for et par år siden?). Derudover er fede navne som Radioslave, Kenneth Bager himself, Burt Latino, Rico Loop, Bird og Mike Sheridan også klar.

Det er jeg også.

UPDATE 18:20: Jeg havde ikke lige hørt om Billy Rave i Silo52 på lørdag. Fåårrrrkkkk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.