Mogens Lykketoft blæser til valgkamp

·

·

Mogens Lykketoft giver den godt med gas i sin nystartede valgkamp. Der er fuld trut i web2.0-blæserne, hvor han både blogger, podcaster og videoblogger. Desværre er hans husnørd, Anders Dybdal, vist ikke helt færdig med siden endnu, så måske de først skulle have udgivet introduktionsindlægget med tilhørende lanceringsvideo lidt senere.

På forsiden angives feed-adressen som http://www.lykketoft.dk/?q=rss.xml, hvilket virker ganske godt. Desværre hedder alt-teksten “Udgiv indhold”. Jeg vil tro, at brugerne af siden tværtimod vil abonnere på Lykketofts udgivelser. Det er i hvert fald det, man kan. Om det er en standardbetegnelse hos Drupal, ved jeg ikke, men jeg synes i hvert fald, at den er lidt forvirrende for novicen, der måtte komme forbi.

Værre bliver det, når det kommer til det, de med en lidet moderne betegnelse kalder “Multimedie” (jeg får lyst til at høre et Snap-2Unlimited-Salt’n’Pepa-remix når jeg hører det ord). Eller … det vil sige, under hhv. “Multimedie” og “Services”. Multimedier er nemlig video og billeder i socialdemokratisk terminologi, mens lydfiler (podcasts) er en service. Lige som blogfeedet er det. Åbenbart. Desværre er de to “services” endnu ikke klar – i hvert fald linkes der til hhv. http://test.andersdybdal.dk/?q=podcasts og http://test.andersdybdal.dk/?q=rss-feeds. De links virker selvfølgelig ikke.

Jeg glæder mig til at følge Lykketofts valgkamp og hans brug af sociale medier. Og selvfølgelig de andre politikere og partiers satsninger. Jeg tror, der er megen nytænkning i vente denne gang. Fra flere sider.