God says: Masturbate. I say.

(via Digg)

Der er ting her i verden, jeg ville ønske ikke mindede mig om mit speciale. Nonetheless, spørgsmål om religionernes (i hvert fald kristendommens) langt ude fordømmelser af masturbation minder mig om mit speciale. Ikke fordi jeg i overraskende voldsom grad blev kristen og masturberede under mit specialeforløb, men fordi det danske fængselsvæsen netop på et tidspunkt diagnosticerede isolationsfængslede, der nærmest helt naturligt gik hen og blev psykisk ustabile, som havende unormale seksualvaner. Sindssyge var blot et symptom på overdreven masturbation – ikke på isolationsfængslingens iboende mentale totur. Crazy shit.

Og nå ja, sådan er det vel stadig i USA.


Akademisk læsning:
Om isolationsfængsling i Danmark: Peter Scharff Smith: Moralske hospitaler (synopsisagtig pdf)
Om masturbationens historie: Thomas Laqueur: Solitary Sex

Scroll to Top