Invitationer til Freebase

Hvis et par vidensnørder gerne vil være med i det fine selskab hos Freebase, har jeg 5 invitationer liggende.

Freebase er en åben vidensdatabase, som på mange måder kan siges at være en udvidelse eller en videreførelse af Wikipedia, hvorfra Freebase da også hiver en masse informationer. Meget tyder i hvert fald på, at Freebase bliver både bedre og nemmere at have med at gøre.

15 thoughts on “Invitationer til Freebase”

  1. Hvis de mener deres 2.0 seriøst, så har de vel?

    DJ og drinks coming your way (jeg mener, de har da forhåbentlig gang i noget medieovervågning, der gør, at de følger med her)

  2. Det virkede fint. Fyren fra Technorati har lige været her og godkendt mig som troværdig. Så nu læner jeg mig tilbage og venter…

Comments are closed.

Scroll to Top