In Danish

Invitationer til Freebase

Hvis et par vidensnørder gerne vil være med i det fine selskab hos Freebase, har jeg 5 invitationer liggende.

Freebase er en åben vidensdatabase, som på mange måder kan siges at være en udvidelse eller en videreførelse af Wikipedia, hvorfra Freebase da også hiver en masse informationer. Meget tyder i hvert fald på, at Freebase bliver både bedre og nemmere at have med at gøre.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Jeg kigger gerne forbi og henter en.

 2. Hermed afsendt

 3. Hvis du har flere invitationer liggende, så send da gerne én min vej. Jeg er nysgerrig 🙂

 4. Den skal da stilles, den nysgerrighed 🙂

 5. mee too 😉

 6. Vær så artig. Én invi tilbage.

 7. Ja tak – noget for noget 🙂

 8. Du siger noget 🙂

  Der er hermed udsolgt i shevys invibiks.

 9. Hm. Har du andre ting så? Jeg har allerede brugt min invitation.

 10. Jeg har en enkelt invi til AOK+Kbh360-festen, som pågår just nu?

 11. Ouch, den går ikke i aften. De har ikke udbringning, vel?

 12. Hvis de mener deres 2.0 seriøst, så har de vel?

  DJ og drinks coming your way (jeg mener, de har da forhåbentlig gang i noget medieovervågning, der gør, at de følger med her)

 13. Det virkede fint. Fyren fra Technorati har lige været her og godkendt mig som troværdig. Så nu læner jeg mig tilbage og venter…

Comments are closed.

%d bloggers like this: