Hjælp velgørende organisationer

Morten Højbye Frederiksen fra Eksponering har overført en rigtig fin idé til danske forhold. Vi skal linke til velgørende organisationer for at skabe lidt Google Juice og selvfølgelig for at få udbredt budskabet til organisationerne. Initiativet startede selvfølgelig som et engelsksproget initiativ under navnet “Charity Link Meme“, men nu er det så heldigvis danske organisationers tur.

Opskriften går ud på, at en person laver en liste med fem organisationer og linker til deres hjemmesider via sigende sætninger. Gerne sætninger som kunne tænkes at blive brugt som søgeord. Send derefter stafetten videre til fem andre bloggere. Disse andre bloggere tager den første bloggers liste og tilføjer selv fem.

Morten taggede mig, så derfor kan du først se Mortens fem organisationer og derunder mine fem.

Mortens fem:

Mine fem:

Og nej, det er faktisk ikke så svært at finde fem velmenende organisationer, selv om Morten og jeg har taget nogle af dem, du selv ville have valgt, hvis du kun skulle bruge to minutter på at flække et indlæg sammen. Det er mindst 10 minutter værd, så tænk dig bare om. Jeg vil gerne sætte følgende fem i sving:

Og husk nu at bruge En god sag, når du handler på nettet!

7 thoughts on “Hjælp velgørende organisationer”

  1. Det behøver du heller ikke at synes. Du skal bare synes, at fem organisationer fortjener lidt street cred. Og det ved jeg, du gør 🙂

  2. Yep :-). Du har ret – det er ikke manglende velvilje over for organisationerne og deres arbejde, det skorter på hos mig :-). Men det er formen. Jeg kan ikke ha’ den. Og derfor synes jeg det er en elendig ide….

  3. Helt ok. Men kan du så ikke selv finde på et indlæg med en masse links til nogle gode organisationer. Helt uden at blive opfordret eller at opfordre andre til at gøre det samme? 😉

  4. Jaja, jeg skal nok påtage mig at skrive noget. Udfordingen bliver at finde fem stykker, som ikke er taget. Jeg forstår det sådan, at det er meningen, man skal finde fem “unikke” organisationer? Det strider jo en anelse imod hele Google Juice-konceptet, fordi jo flere rare links, jo bedre – eller hva’?

    Stryg det med den største udfording – den allerstørste bliver da at finde fem blogs, jeg skal tagge…

Comments are closed.

Scroll to Top