Du siger fest! Jeg siger Dø!

Mens jeg husker det, kommer her en note to self – og også lidt til dig, self. Klokken 22:00 i aften skal man sidde foran sin eller en andens computer for at følge live-streamingen af You Say Party! We Say Die! (@MySpace).

YSP!WSD! er en omgang venstreorienteret punk med den kvindelige forsanger Becky Minkovic i front. Og hun kan dælme blive sur. Men samtidig kobler de punken med en dansebas, som burde kunne sætte gang i mangen et dansegulv, og minder på den måde en smule om både Le Tigre og CSS. Alt i alt en rigtig lækker kombi, som helt sikkert er en endnu bedre oplevelse live, end de er på album.

Herunder deres hit, “The Gap (Between the Rich and the Poor)”.

http://www.youtube.com/watch?v=qF1zDgrMa08[/youtube]

3 thoughts on “Du siger fest! Jeg siger Dø!”

  1. Én kunne jo have håbet på, at de var kommet forbi til Roskilde. De spiller i Hamborg og Berlin i de dage, så det havde været nærliggende. Aber…

  2. Må man have lov at henlede opmærksomheden på The Gossip, som også kan fremvise en arrig, og endog temmelig volumniøs sangerinde. Og så er Standing In the Way of Control et dejligt nummer….

Comments are closed.

Scroll to Top