In Danish

Roskilde-panik

Spilleplanen er klar. Og et hurtigt overblik skaber grund til panik. Fredag spiller Beastie Boys, Klaxons og Dizzee Rascal samtidig. Og jeg bliver nødt til at være frisk lige til den bitre ende: Justice slutter af.

Mere senere.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Ja, den er svær. Dizzee Rascal spillede en rigtig dårlig koncert sidste gang han var forbi (2005 tror jeg) – lidt farligt at lægge alle pengene her. For mig bliver det 25 minutters Beastie, inden jeg tøffer over til starten af Klaxons på Odeon, der jo er lige bag Orange. Klaxons har alligevel højest prioritet.

    Justices kristne rave bliver sgu’ for sent for mig 🙁

  2. Og hov, det er jo Trentemøller, man må ofre hvis man vil se Dizzee Rascal. Det bliver nød til at være Trentemøller.

  3. Damn. Det havde jeg ikke set. Tough call.

  4. Pingback: sandvig.mariegaard.net » Blogarkiv » Roskilde 07 - min overfyldte spilleplan

Comments are closed.

%d bloggers like this: