Categories
In Danish

Det er Vaks til højre

Bent & Vaks

Bare lige en hurtig reminder til alle, der gerne vil prøve det der hjemmeside. Man kan simpelthen SÅ meget nutildags. Man kan både sætte musik ind, lege med billeder og være kosteligt morsom. Følg selv tidens web-trends på Bents web3.0-side.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

6 replies on “Det er Vaks til højre”

Jeg synes nu, at den også er vildt flot i Firefox! I så var der nogle vildt spændende links blandt andre: UFOSANDHEDEN.dk fra hele verden inkl. Danmark (inkl. Danmark! – crazy). Dér læste jeg noget interessant under “Kirkesamfundet”

For 150 år siden erklærede den officielle kirke, at det første tog på skinner i Tyskland, der kørte 32 kilometer i timen, var djævelens værk. Universiteter og medicinske fakultet og Bayerns medicinalstyrelse advarede befolkningen mod toget, for en sådan fart kunne give hjernesyge, ikke alene hos passagerne på toget, men også for de indbyggere, som toget rasede forbi. De kloge herrer anbefalede, at staten byggede en fem meter høj beskyttelses mur langs jernbanen.
I dag reagerer mange kirkesamfund faktisk på samme måde overfor ufologien og parapsykologien, og videnskabsmænd med samme mørke briller “nægter at kigge i teleskopet” og får koldfeber, når de hører om akademiske, internationale og militære undersøgelser.
De andre planeter i verdensrummet, har kun én religion; kærligheden. Den er tilstrækkelig.

Der er et hav af spændende læsestof på ufo-sandheden – det er bare om at komme i krig.

Haha. Han er sgu en skør stodder ham Bent. I hvert fald hvis han er helt dus med de der ufo-folk. Lidt lige som at være dus med de der skabelses-folk.

Comments are closed.