Lejlighed søges

Af mig, forstås. Kom i dag hjem til et brev, der fortalte mig, at jeg skal flytte. Jo før, jo bedre. Desværre er der rigtig gode grunde til det, så jeg er i godt humør. Det er ellers noget af det fedeste at bitche over. Flytning er opfundet af Mogens Camres tilpissede sukkermad med et forkert ben ude af sengen.

Men nu søger jeg altså igen et sted at bo. Jeg gider slet ikke at forsøge mig med alle kravene, for det lader sig ikke gøre. Jeg vil bare gerne bo. Hvis der er tørt og en slags varme også om vinteren, så kan jeg leve med det.

[Salgstale, start]
Fik jeg sagt, at vi kun taler Købenavn? København V, selvfølgelig (alternativt N). Og ca. 50 kvadratmeter. Nyistandsat. Til højst 5.000 om måneden. Alt inklusiv. Ikke fremleje. Jeg ryger, er single, har hund, kat, papegøje og marsvin. Jeg er oprindelig fra Albertslund, men flyttede til Sydhavnen som 16-årig. Derefter Tårnby, Brøndby Strand og Nordvest.
[Salgstale, slut]

Alternativt er jeg et roligt par fra Jylland.

Tags: Lejlighed, panik, salgstale

6 thoughts on “Lejlighed søges”

 1. Jeg skal nok stikke fingeren i jorden og hører folk ad…må der være andre i din lejlighed (jvf. bofæller)

  Robbie

 2. Det kan jo sagtens gå hen og blive en nødvendighed. Hvis vedkommende koger blomkål hver dag, er det dog udelukket.

 3. Jeg ville nu også betakke mig hvis min bofælle kogte blomkål hver dag eller andre sære ting som katte osv
  men BTW et godt sted at kigge er fx boligpotalen (kan ikke huske linket) 🙂

 4. Hmmm, hvis du kan fikse mit flickr-plugin, så har jeg et værelse du kan leje 😉 (Koger højst blomkål en gang årligt og det med vinduet åbent)

 5. Hvis du får uoverskueligt mange henvendelser om ledige boliger inden for din kategori, så giv da lige lyd. Iben ser noget forelsket på ham Jannik, så mon ikke snart jeg mister en roomie til fordel for hus, husbond og horder af unger. Det private betaler godt, men jeg må får nok alligevel problemer med at betale for strandhytten, hvis huslejen fordobles.

  Og er det forresten ikke duften af kogt broccoli, du får kvalmefornemmelser af…?

Comments are closed.

Scroll to Top