Den Blå Kanin kan ikke finde indholdet

Til Vesterbro Festival i weekenden legede jeg lidt med Imity-drengenes nyeste påhitsomhed, Blue Bunny. Det var en smart tingest, var det så, men jeg fik desværre også at vide, at den ikke kunne finde rundt. En lille og blå rundtosset kanin er ikke til megen hjælp. Men jeg er sikker på, at teknikken er på plads til Roskilde Festival, som har bestilt projektet.

Ikke meget mere snak her på stedet – jeg har allerede underholdt om Vesterbro Festival og blå kaniner på Fragmenter af festival – den officielle Roskilde Festival-blog. Og det i alt for stort omfang. Her på matriklen vil jeg i stedet huske dig på at følge DoCopenhagens Roskildenedtælling, som i dag indeholdt et fedt klip med et af årets bedste overraskelser fra Roskilde-bookerne, The Flaming Lips. Husk nu at følge “i dag”-linket og se videoe. Den er nok et godt bud på, hvordan koncerten kommer til at forløbe om et par uger (søndag, velsagtens?).

Et andet Roskilde-aktuelt band er Turboweekend (også kendt som t-dobbelt-v), som jeg blev noget så ganske kraftigt underholdt af fredag aften. Turboweekend og Analogik er must-sees –  hvis jeg da når at komme på plads på festivalen, inden det er for sent (det lader til, at TW spiller allerede den 2. juli, hvor jeg helt sikkert ikke er på festival, mens Analogik spiller torsdag den 5. juli, hvor jeg regner med at være indlogeret i Pouls og min 1½-personers-telt).

Et lille analogisk potpourri (velsagtens nærmere et medley, men jeg lovede i weekenden, at jeg ville begynde at bruge ordet potpourri noget mere):

3 thoughts on “Den Blå Kanin kan ikke finde indholdet”

Comments are closed.

Scroll to Top