In Danish

Nå jaja, Ansigtsbog er måske ok … så

Som jeg tidligere har nævnt, har jeg været ret tilbageholdende med at rode rundt med profiler på MySpace, Facebook osv. Hvad [bandeord] skulle jeg dog bruge det skidt til? Altså, hvis jeg skal socialisere med bekendtskaber, er det vel bare at sende en e-mail. Jeg er interwebsk omnipotent, så jeg skulle være til at finde.

Men men men. Nogen skrev til mig, at jeg da for [nyt bandeord] snart måtte tage mig sammen og oprette en profil på Facebook (hvor mange heldigvis er på vej hen fra lorte-MySpace). Som befalet, så accepteret. Og sørme om ikke jeg allerede har fået kontakt til tre personer, jeg ikke har hørt fra i et par år. Nu siger du jo nok: “Men havde du så lyst til at høre fra dem?” og ja .. svaret er faktisk ja. Jeg aner ikke hvorfor, jeg ikke havde taget mig sammen til at skrive eller ringe til dem, men det havde jeg altså ikke. Tak Facebook.

Det jeg prøver på at sige, er, at du også lige så godt kan lave profilen med det samme. Hvis jeg skal sælge ud af mine principper, skal du også. Og så er det faktisk et ganske fint stykke web.

Om ikke længe har jeg sikkert også en profil på KForum.

Tags:

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Jeg nægter… Basta.

 2. Haha – tænk, at du nævner K-forum i denne sammenhæng. Et skrift frem og 17 tilbage :-)))

 3. @Ricco: Lad os nu bare se…

  @LineP: Haha. Ikke en stor fan, tør jeg antage?

 4. Tjae, jeg har faktisk også for et par måneder siden oprettet en profil på FaceBook, da jeg blev inviteret af en ven, men jeg ved sgu’ ikke rigtigt… det sådan lidt rigeligt gymnasie-årsbog-agtigt over det. Men ok, det er vel, hvad man gør det til. Indtil videre kender jeg dog ikke vildt mange på Facebook og så er fordelene til at overse. Jeg er åbenbart ikke en verdenskendt superstjerne som dig, René Dif.

 5. Ja, det kommer nok til at tage lidt tid at få det gymnasie-årsbog-agtige ud af et projekt, der startede som noget gymnasie-årsbog-agtigt. Men jeg tror på, at de nu langt om længe har fattet, at er lig med røvbanan og nøglesuppe. Jeg tror på, at Facebook er det bedste alternativ. I hvert fald inden længe.

  At jeg dog stadig forbeholder mig retten til at være lidt lunken overfor disse sociale netværkssites uden noget egentligt omdrejningspunkt, er en helt anden sag 🙂

  /Ham den vanvittigt kendte

 6. Ak ja – Rene – vi er lunkne – men vi er der jo alligevel? 😉 Jeg gik ind og kiggede på Facebook efter at have læst din post, meen …ja, foreløbig er det lidt gym-agtigt. Men måske – God knows – bliver det måske brugbart. I dunno.

  Men det mangler et omdrejningspunkt, no doubt.

 7. Pingback: renecnielsen.com » Introducing to you … Sarah Sayeed

Comments are closed.

%d bloggers like this: