Telefonlån

Jeg kunne utrolig godt tænke mig at låne en telefon. En fed telefon, endda. Du ved, bare sådan med et kamera på mindst 2 megapixel, med mulighed for at installere Java-dimser og den slags. Den skal kunne holde strøm forholdsvis længe.

Desværre kan det nok ikke lade sig gøre, men damn, hvor er det irriterende at skulle til Roskilde Festival som moblogger med en telefon, der konstant genstarter, ikke altid har forbindelse selv om displayet viser det, hvor nye ord ikke kan lagres i hukommelsen og som på en god dag holder strøm i op til 15 timer.

Gid jeg var rig. Eller blot velhavende. Eller havende.

Tags: Telefon, Nokia 6280, RoskildeFestival, RoskildeFestival07

9 thoughts on “Telefonlån”

 1. Jeg har en Nokia 3310, jeg ikke bruger… Den kan ringe og skrive SMS (omend tasterne er lidt dårlige) – så mangler du bare en telefon, der har det andet du efterspørger (den behøver så ikke at kunne ringe…) Har de begge dårligt batteri, er det jo også smart, at du kan veksle lidt imellem dem 🙂

 2. Jeg har en Nokia 7610, der ganske vist ikke er the mother of funkiness, men som svjh. fungerer så godt som Nokia-telfoner nu gør, har et memorykort og ikke bruges til noget – og derfor kan wipes, så den kommer lidt op i fart. Kan ikke lige erindre om specs møder kravene. Probabaly not.

 3. Hvis en 6280 har interesse – så har jeg en liggende, der på ingen måde bliver brugt…ville være en skam at misse noget Roskilde mobblog…

 4. @Jonas: Thanks for nothing 😉

  @Pollas: Close but no fancy cigarettes

  @Strauss: Har du virkelig en Nokia 6280, der virker? Tror aldrig jeg har mødt sådan en før. Det er jo netop sådan en, jeg ligger inde med og jeg elsker telefonen. Hvis bare de ovenstående problemer ikke fandtes, selvfølgelig. Nu hader jeg den.

  Tag den med til Vesterbro Festival hvis vi ses der. Jeg har af gode grunde selv oplader osv.

 5. Tænk sig, kan man virkelig score en lånetelefon over webloggen?

  Hvis det lykkes dig, så er det vist en af de få opløftende indlæg i telefon-føljetonen.

  Håber du fårr succes med lånemobilen og ser frem til at følge dine Roskilde-updates. Og hey – vi vil helst ikke nøjes med billeder af græstørv og lunkne dåseøl. Hva’ med også at forsøge med noget musik og støj?

 6. Roskilde updates bliver nok kun i begrænset omfang her på stedet. Find mig i stedet på Min Jaiku og Roskildes blog.

  Eller, måske de mest obskure og stive indlæg kommer her og de mere sobre på RF-bloggen 🙂

 7. Nokia 6610 inkl. 3 opladere (en brugerhukommelsesting). Der er intet kamera, ingen bluetooth og lettere udbrændt display. Men der er telefonnummer og regningen bliver stadig samlet op af international virksomhed, der er vant til at ting i Danmark bare koster.

 8. @Plok: Du ved lige præcis, hvordan man overtaler en mand som mig. Gratis taletid er noget af det bedste, jeg til dato har fået tilbudt 🙂

  @Lars: Tak for buddet. Og sorry, jeg ikke fik svaret på sms. Distræthed er mit mellemnavn. Eller, nej, det er det ikke. Bare et talesprog, men det vidste du jo nok godt. Eller, det kunne du ikke vide, men gætte det havde du jo nok. Gætter jeg på. Eller, gættede.

  Jeg har en kaffedato med Strauss i morgen og låner hans 6280’er (den møder ovenstående specs og jeg har et memorycard på 1GB) – så jeg behøver kun nye tilbud, hvis sådan en omgang kan stikkes 🙂

  Thanks, all!

Comments are closed.

Scroll to Top