Godt første indtryk af NY

Jeg er i øjeblikket i New York og har gratis WiFi på vandrehjemmet, så måske der kommer indlæg herfra på et tidspunkt (udover nu, that is). Et bedre bud på at holde sig opdateret er dog ovre hos Jaiku, hvor jeg nok skriver lidt oftere og langt mere live.

Men her er lækkert. Blev vækket i morges af tre undertøjsklædte brasilianske piger, som viste sig at være mine værelsesbuddies (der var mørkt da jeg ankom i nat). Desværre stryger de hjem til Brasil i dag, så lur mig om ikke jeg i morgen vågner op til tre ukrainske bryderes pruttekonkurrence.

Fik jeg sagt at flyet var 3½ time forsinket i går og at jeg blev sat sidst af den fyldte bus fra lufthavnen? Nå jaja, jeg skal jo ikke nå noget. Grr.

2 thoughts on “Godt første indtryk af NY”

  1. New York, New York. Damn hvor er jeg misundelig!!!
    Det er ubestridt verdens fedeste by, Klodens hovedstad, THE 1 og jeg kunne blive ved.

    Husk at besøge Ellis Island, UN bygningen, Brooklyn Bridge, Wall Street og så 3 stop med undergrunden og du kunne lige så godt stå midt i Shanghai. Der er så fedt! Nyd det, med eller uden Brasillianere.

  2. Migger er også vild med NY. Jeg synes dog ikke den når San Francisco til sokkeholderne.

    God ferie, hvis du ikke allerede er kommet hjem.

Comments are closed.

Scroll to Top