Categories
In Danish

Oi Va Voi Livestream

Nej nørd, ikke lifestream. Livestream. For den der måtte sidde ved sin computer i morgen aften omkring klokken 20:30 er der godter at hente på Fabchannel, hvor London-bandet Oi Va Voi (@MySpace) spiller på det legendariske kirke-spillested Paradiso i Amsterdam (et sted jeg helt sikkert snart skal opleve. Niels?). Oi Va Voi er et jødisk band, som spiller en omgang jiddish-funk-rock-dance-hop. Meget mærkeligt og irriterende under-hud-krybende. Se det, hvis du på nogen måde får mulighed for det – og mind meget gerne mig om det 🙂

Nedensiddende video er første single, Yuri (ja, selvfølgelig som i Gagarin), fra deres spritnye selvtitlede album, som de jo så åbenbart er i gang med at toure med.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Oi Va Voi Livestream”

Comments are closed.