Oi Va Voi Livestream

Nej nørd, ikke lifestream. Livestream. For den der måtte sidde ved sin computer i morgen aften omkring klokken 20:30 er der godter at hente på Fabchannel, hvor London-bandet Oi Va Voi (@MySpace) spiller på det legendariske kirke-spillested Paradiso i Amsterdam (et sted jeg helt sikkert snart skal opleve. Niels?). Oi Va Voi er et jødisk band, som spiller en omgang jiddish-funk-rock-dance-hop. Meget mærkeligt og irriterende under-hud-krybende. Se det, hvis du på nogen måde får mulighed for det – og mind meget gerne mig om det 🙂

Nedensiddende video er første single, Yuri (ja, selvfølgelig som i Gagarin), fra deres spritnye selvtitlede album, som de jo så åbenbart er i gang med at toure med.


Posted

in

by

Comments

4 responses to “Oi Va Voi Livestream”

  1. Morten avatar

    Slet ikke dårligt.

    Bringer minder om ska-tiden i slut-80’erne…

  2. René avatar

    Det er der noget om. Måske jeg burde finde “Sublime” og “The Mighty Mighty Bosstones” frem igen. De minder mig i øvrigt begge om første år på uni (1999), hvor vi skamlyttede dem. Og hvor jeg blev introduceret til Sublime-efterfølgeren “Long Beach Dub Allstars“. Good shit, that.

    Ahhh. Nostalgi 🙂