Oi Va Voi Livestream

Nej nørd, ikke lifestream. Livestream. For den der måtte sidde ved sin computer i morgen aften omkring klokken 20:30 er der godter at hente på Fabchannel, hvor London-bandet Oi Va Voi (@MySpace) spiller på det legendariske kirke-spillested Paradiso i Amsterdam (et sted jeg helt sikkert snart skal opleve. Niels?). Oi Va Voi er et jødisk band, som spiller en omgang jiddish-funk-rock-dance-hop. Meget mærkeligt og irriterende under-hud-krybende. Se det, hvis du på nogen måde får mulighed for det – og mind meget gerne mig om det 🙂

Nedensiddende video er første single, Yuri (ja, selvfølgelig som i Gagarin), fra deres spritnye selvtitlede album, som de jo så åbenbart er i gang med at toure med.

http://www.youtube.com/watch?v=xxM0b2CYlzQ[/youtube]

4 thoughts on “Oi Va Voi Livestream”

Comments are closed.

Scroll to Top