Manden med det røde fjæs på Roskilde

Yay. Laurent Garnier kigger sørme også forbi Roskilde. Det er efterhånden en seriøs del af mine planer at forblive arbejdsløs til og med festivalen for at være sikker på at kunne komme af sted. De otte andre er jeg ligeglad med, men Laurent Garnier. Legenden. Madchesters Fader. Woohoo!

I bring to you “The Man With the Red Face”

Jeg flyver. Det bliver den mest festglade festival nogensinde. Fåååårrrkkkkk. BAM.

5 thoughts on “Manden med det røde fjæs på Roskilde”

 1. Ved godt at det ikke er et sprit nyt indlæg, jeg kommenterer på, men kan du anbefale noget Garnier. Jeg har lige lånt The Cloud Making Machine fra 2005 på biblioteket og den er pænt fed. So: were to go from here?

 2. Cool. Måske vi lige kunne knalde hovederne sammen one of these days? Jeg har aldrig fået hørt skykreationsmaskinen, så vi kunne jo passende udveksle. De eneste to albums, jeg har skamlyttet, er “Unreasonable Behaviour” (hvortil “The Man With the Red Face” er en rigtig fin intro) fra 2000 og “RawWorks” fra 1996. Siden har han i flere omgange taget nogle gevaldige ture rundt om min glemmebog.

  “RawWorks” er min klare yndling – sikkert fordi det var det første jeg hørte.

 3. I må ikke glemme at tjekke hans “Excess Luggage” mix-cd!

  Mener, at den fulde pakke er på 5 cd’er, omend retro-mixet fra Sonar er klart det fedeste!

  Køb det køb det køb det!! 🙂

  // Lars

 4. Præcis. Det består af hhv. en pakke med tre cd’er og en dobbelt-cd. Begge pakker til den stygge sum af 160 kroner i danske butikker. Har mangen en gang stået og savlet uden at købe 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top