Mike Skinner barberer sin lyd

I den seneste video fra Mike Skinners pladeselskab, “The Beats“, fortæller han selv om det fjerde The Streets-album, som han forventer at udgive før jul. Denne gang er der fokus på live-instrumentering på alle numre, hvilket mildest talt er noget nyt for knappernes mester. Live-lyden bliver hentet ind via blandt andet piano, trompet og harpe, så der er nye toner fra Gaderne. Det kan kun blive godt.

I videoen tager en beskægget Mike Skinner os med rundt i studiet og han fortæller blandt andet, at hans seneste album,”The Hardest Way to Make an Easy Living”, ikke klarede sig så godt. Ellers et ganske fremragende album i min bog. Derudover hiver han en akustisk guitar frem og spiller lidt af Razorlights “Golden Touch” før han tager et vers fra sin egen “Fit But You Know It” fra “A Grand Don’t Come for Free”.

Glæder mig til det nye album. Yes it’s gonna be a hit, but my gosh, doesn’t he just know it.

4 thoughts on “Mike Skinner barberer sin lyd”

  1. Auch for en fesen stodder man kunne blive så. Og meget mod hr. Skinners formaninger. Næææ nej du, ud med sig.

Comments are closed.

Scroll to Top