Categories
In Danish

Flower Power er tilbage!

Undskyld til de af jer, der ikke kan læse siden, når jeg bruger Flower Power-temaet, men jeg savnede det lidt. Og så var det nye ualmindeligt langsomt, så indtil jeg får tid til at booste sidens designkarma, skal vi alle igen nyde Flower Powers smukke brunhed.

Nyd det. Det gør jeg.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

11 replies on “Flower Power er tilbage!”

Den er stadig langsom, din side… og i IE fejler den fuldstændig hvis man forsøger at kommentere 🙂

Du VIL ikke have læsere.

Du KAN jo også installere en annonce der gør, at man kun kan komme ind på din blog med Firefox — så er du sikker på kun at få seje kommentarer 🙂

// Lars

PS: Sejt tema LIGE nu!

PPS: Sejt med live comment preview!

Og Lars: Helt sikkert. Jeg har gennem et par år kørt hetz mod IE-brugere ved enten at have en allerhelvedes grim side i IE eller ved at kyle et stort banner ind af en art, som gjorde dem opmærksom på, at IE er soooo last century. Jeg har tænkt mig at blive ved 🙂

Hvor herligt med lidt bedre hastighed herinde. Pudsigt nok faldt jeg over samme tema for tid tilbage, da jeg var på jagt efter brugbare temaer til min nye side.

Enig i, at IE brugere burde udelukkes fra siden.

Udelukkelse er så hård. Hvis jeg var fan af udelukkelse, ville der helt sikkert have været Flower Power som tapet. Men gedigen irritation kan jeg sagtens stikke i IE-brugerne uden at kny 🙂

Comments are closed.