Categories
In Danish

Hej Søde

Jeg har lige fået en sms. Efter alt at dømme fra en ukendt (som i: jeg kender hende ikke). Endog med stor sandsynlighed fra Køge. Hun har skrevet til mig før, men der fangede hun vist ikke, at jeg ikke var hende, hun skulle have fat i. Sølle veninde, tænker jeg så nu, for det var kryptiske beskeder, jeg fik sendt tilbage. Denne gang gik det bedre:

Hende: Hej søde. mig og [venindes navn] vil meget gerne komme til din fødselsdag. hva ønsker du dig?
Ego: Hejsa. Det lyder faktisk meget hyggeligt, men jeg holdt fødselsdag for to uger siden 😉 Du skriver igen til det forkerte nummer. Håber du finder din venindes, som evt. minder om mit – altrenativt kunne det være meget skægt at vide, hvem du er, og om jeg burde kende dig 🙂 Mvh. René, Kbh. V.
Hende: Hov. undskyld. har fået forkert nummer. hvor gammel er du?
Ego: 29
Hende: øh. forkert nummer. haha
Ego: Haha. Tænkte det nok. Jeg kender vist ikke så mange, der er på “hej søde” 😉
Hende: Nej. tænkte det godt. haha. du må hygge dig rene.
Ego: I lige måde. Og held og lykke med at finde en gave til ikke-mig 😉
Hende: Hehe. jo tak du

Gid det ikke var mig, der var så teenaget at kampstrø smileys. Det virkede bare lige så rigtigt.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Hej Søde”

Comments are closed.